Velovelo
Português Nederlands 日本語 中文
Español English čeština slovenčina
русский italiano polski norsk
français Deutsch svenska عربي
 
 poprzednia strona
 Wyślij znajomemu
 Aby wydrukować
 ---> La Route Verte 2010 : résultats du 105 km

Cl...Nom PrénomCaté.Temps...Ecart....Moy
1 RINCENT JEAN CHRISTOPHE DE 40 A 49 ANS 2:45:28 38,074
2 NOO CYRILLE 30 A 39 ANS 2:45:42 0:00:14 38,021
3 CARRU CYRIL 30 A 39 ANS 2:45:48 0:00:20 37,998
4 TASSIN GREGORY DE MOINS DE 30 ANS 2:45:54 0:00:26 37,975
5 BOES TOM DE MOINS DE 30 ANS 2:46:04 0:00:36 37,937
6 PHILIPPE MARC 30 A 39 ANS 2:46:08 0:00:40 37,921
7 REY BAPTISTE DE MOINS DE 30 ANS 2:46:26 0:00:58 37,853
8 RICHARD NICOLAS DE MOINS DE 30 ANS 2:46:18 0:00:50 37,883
9 SERRIERE SEBASTIEN 30 A 39 ANS 2:46:37 0:01:09 37,811
10 BADONNEL MATHIEU DE MOINS DE 30 ANS 2:46:49 0:01:21 37,766
11 LALEVEE JULIEN DE MOINS DE 30 ANS 2:46:56 0:01:28 37,74
12 COISY STEVE 30 A 39 ANS 2:47:03 0:01:35 37,713
13 LALLEMAND BRUNO DE 40 A 49 ANS 2:47:15 0:01:47 37,668
14 LESEUR REMY DE 40 A 49 ANS 2:47:25 0:01:57 37,631
15 STAUDER YANNICK 30 A 39 ANS 2:47:35 0:02:07 37,593
16 DORCKEL LAURENT DE 40 A 49 ANS 2:47:42 0:02:14 37,567
17 FARINEZ FREDERIC DE 40 A 49 ANS 2:47:48 0:02:20 37,545
18 TURATO GIANNI 30 A 39 ANS 2:47:55 0:02:27 37,519
19 VOLLE STEPHANE 30 A 39 ANS 2:48:01 0:02:33 37,496
20 CHAINEL STEVE DE MOINS DE 30 ANS 2:48:11 0:02:43 37,459
21 HUSSON ALAIN DE 40 A 49 ANS 2:48:19 0:02:51 37,429
22 DENIS LUDOVIC 30 A 39 ANS 2:48:28 0:03:00 37,396
23 ANDRE CYRILLE 30 A 39 ANS 2:48:39 0:03:11 37,355
24 TORTERAT MARIUS DE MOINS DE 30 ANS 2:48:47 0:03:19 37,326
25 FERRY PATRICK DE 50 A 59 ANS 2:48:57 0:03:29 37,289
26 BLANCHONG ANDRE DE 59 A 69 ANS 2:49:03 0:03:35 37,267
27 MARIN NILS DE MOINS DE 30 ANS 2:49:12 0:03:44 37,234
28 MINET MARC DE MOINS DE 30 ANS 2:49:22 0:03:54 37,197
29 ZILIOLI FREDERIC DE 40 A 49 ANS 2:49:34 0:04:06 37,154
30 LE CREFF CYRILLE 30 A 39 ANS 2:49:50 0:04:22 37,095
31 CHRISTOPHE FABIEN 30 A 39 ANS 2:50:10 0:04:42 37,023
32 THIERY LAURENT DE MOINS DE 30 ANS 2:50:22 0:04:54 36,979
33 DELOY MATTHIEU DE MOINS DE 30 ANS 2:50:34 0:05:06 36,936
34 LE CLERRE JEROME 30 A 39 ANS 2:50:40 0:05:12 36,914
35 SCHAILLIE PETER DE 40 A 49 ANS 2:50:51 0:05:23 36,874
36 HUNG BERTRAND DE MOINS DE 30 ANS 2:50:58 0:05:30 36,849
37 SAILLARD CHRISTIAN DE 50 A 59 ANS 2:51:05 0:05:37 36,824
38 PRIEURE FREDERIC 30 A 39 ANS 2:51:19 0:05:51 36,774
39 NAVEZ GREGORY 30 A 39 ANS 2:51:25 0:05:57 36,753
40 DUBUIS ETIENNE DE 40 A 49 ANS 2:51:30 0:06:02 36,735
41 POIZAC JULIEN 30 A 39 ANS 2:51:36 0:06:08 36,713
42 CLEMENT-GRANCLAUDE PATRICK 30 A 39 ANS 2:51:42 0:06:14 36,692
43 VAGNERON DAVID 30 A 39 ANS 2:51:55 0:06:27 36,646
44 HEINIS JULIEN 30 A 39 ANS 2:52:06 0:06:38 36,607
45 CARRARO MAURICE DE 40 A 49 ANS 2:52:15 0:06:47 36,575
46 VOGELEISEN JONATHAN * DE MOINS DE 30 ANS 2:52:23 0:06:55 36,546
47 FERRY MARTIN 30 A 39 ANS 2:52:34 0:07:06 36,508
48 SARRUS PIERRE 30 A 39 ANS 2:52:52 0:07:24 36,444
49 CASTANO STEPHANE DE 40 A 49 ANS 2:53:00 0:07:32 36,416
50 LOUIS OLIVIER 30 A 39 ANS 2:53:08 0:07:40 36,388
51 GEHIN DAVID 30 A 39 ANS 2:53:14 0:07:46 36,367
52 MUNSCH JULIEN DE MOINS DE 30 ANS 2:53:20 0:07:52 36,346
53 BOES J MARIE DE 50 A 59 ANS 2:53:25 0:07:57 36,329
54 NEUMAYR HANS 30 A 39 ANS 2:53:34 0:08:06 36,297
55 COLLE LIONEL 30 A 39 ANS 2:53:43 0:08:15 36,266
56 FRANCHINI GILLES DE 50 A 59 ANS 2:53:54 0:08:26 36,228
57 GARION LOIC DE MOINS DE 30 ANS 2:54:06 0:08:38 36,186
58 BUCHERT CEDRIC 30 A 39 ANS 2:54:14 0:08:46 36,158
59 HANNEQUIN JEROME 30 A 39 ANS 2:54:32 0:09:04 36,096
60 FABBRI BENOIT DE 40 A 49 ANS 2:54:44 0:09:16 36,055
61 SCHNEIDER EDDY 30 A 39 ANS 2:54:57 0:09:29 36,01
62 CONTINENT JULIEN DE MOINS DE 30 ANS 2:55:11 0:09:43 35,962
63 WATIER ERIC DE 40 A 49 ANS 2:55:21 0:09:53 35,928
64 BASTIEN LAURENT DE 40 A 49 ANS 2:55:29 0:10:01 35,901
65 FERRY ADRIEN DE MOINS DE 30 ANS 2:55:37 0:10:09 35,874
66 MORLOT FREDERIC 30 A 39 ANS 2:55:54 0:10:26 35,816
67 PERRARD EMMANUEL 30 A 39 ANS 2:56:01 0:10:33 35,792
68 GERARD DAMIEN 30 A 39 ANS 2:56:06 0:10:38 35,775
69 BRIGNOLI JEROME DE 40 A 49 ANS 2:56:11 0:10:43 35,758
70 ENEL MARC 30 A 39 ANS 2:56:17 0:10:49 35,738
71 HUNTZIGER GUILLAUME DE MOINS DE 30 ANS 2:56:23 0:10:55 35,718
72 MULOT SYLVAIN 30 A 39 ANS 2:56:31 0:11:03 35,691
73 DUBUIS GREGOIR DE 40 A 49 ANS 2:56:36 0:11:08 35,674
74 BALLAND VIVIEN DE MOINS DE 30 ANS 2:56:43 0:11:15 35,65
75 LALLEMAND REGIS 30 A 39 ANS 2:56:47 0:11:19 35,637
76 MENETRIEUX BRUNO DE 50 A 59 ANS 2:56:52 0:11:24 35,62
77 LHUILLER PIERRE * DE MOINS DE 30 ANS 2:57:06 0:11:38 35,573
78 FILIOL THIBAULT DE MOINS DE 30 ANS 2:57:12 0:11:44 35,553
79 LACRAMPE GILLES DE 40 A 49 ANS 2:57:18 0:11:50 35,533
80 KEMPF CHRISTOPHE DE MOINS DE 30 ANS 2:57:26 0:11:58 35,506
81 MOUGEOT JEAN CHARLES DE MOINS DE 30 ANS 2:57:31 0:12:03 35,49
82 BREYNAERT JEROME DE MOINS DE 30 ANS 2:58:37 0:13:09 35,271
83 DOHM JOEL 30 A 39 ANS 2:58:43 0:13:15 35,251
84 PRUD’HOMME FABRICE DE 40 A 49 ANS 2:58:51 0:13:23 35,225
85 NARDIN EMMANUEL DE 40 A 49 ANS 2:58:58 0:13:30 35,202
86 NARBERGER BRUNO DE 40 A 49 ANS 2:59:04 0:13:36 35,182
87 EPELE JEAN CLAUDE DE 50 A 59 ANS 2:59:09 0:13:41 35,166
88 DOUCHE GILBERT DE 59 A 69 ANS 2:59:20 0:13:52 35,13
89 FATTET MANUEL DE 40 A 49 ANS 2:59:26 0:13:58 35,111
90 DONADONI SEBASTIEN 30 A 39 ANS 2:59:31 0:14:03 35,094
91 MATHIOT LUDOVIC DE MOINS DE 30 ANS 2:59:44 0:14:16 35,052
92 JOLY FREDERIC 30 A 39 ANS 3:00:03 0:14:35 34,99
93 GUERIN THIERRY DE 40 A 49 ANS 3:00:08 0:14:40 34,974
94 BLED THIERRY DE 40 A 49 ANS 3:00:26 0:14:58 34,916
95 THOMAS CYRILLE 30 A 39 ANS 3:00:37 0:15:09 34,881
96 ODILLE SERGE DE 40 A 49 ANS 3:00:55 0:15:27 34,823
97 RILLIOT SEBASTIEN 30 A 39 ANS 3:01:50 0:16:22 34,647
98 FOUCHE CYRIL 30 A 39 ANS 3:01:59 0:16:31 34,619
99 DUPONT PHILIPPE DE 40 A 49 ANS 3:02:04 0:16:36 34,603
100 COLASANTI ROBERT DE 50 A 59 ANS 3:02:11 0:16:43 34,581
101 HERVIER NATHALIE DE MOINS DE 40 ANS 3:02:28 0:17:00 34,527
102 FUHRMANN YANNICK 30 A 39 ANS 3:02:40 0:17:12 34,489
103 ENTL DOMINIQUE DE 40 A 49 ANS 3:03:13 0:17:45 34,386
104 SIMONETTI OLIVIER DE 40 A 49 ANS 3:03:18 0:17:50 34,37
105 GAUTHEROT PIERRE DE 50 A 59 ANS 3:03:24 0:17:56 34,351
106 NAVEZ PATRICK DE 50 A 59 ANS 3:03:28 0:18:00 34,339
107 GIRARDI BRUNO DE 50 A 59 ANS 3:03:35 0:18:07 34,317
108 CAMPELO CASEIRO ANTONIO DE 40 A 49 ANS 3:03:39 0:18:11 34,304
109 BULET CHRISTIAN DE 40 A 49 ANS 3:03:47 0:18:19 34,279
110 VALLEE PHILIPPE DE 40 A 49 ANS 3:03:54 0:18:26 34,258
111 VALDENAIRE J CHRISTOPHE DE MOINS DE 30 ANS 3:04:01 0:18:33 34,236
112 FONTAINE HERVE DE 40 A 49 ANS 3:04:19 0:18:51 34,18
113 ALBRECHT HERVE DE 40 A 49 ANS 3:04:25 0:18:57 34,162
114 PEGEON GERALD DE 40 A 49 ANS 3:04:31 0:19:03 34,143
115 BEURTON HERVE DE 40 A 49 ANS 3:04:36 0:19:08 34,128
116 FLAGOTHIER MELISSA DE MOINS DE 40 ANS 3:04:41 0:19:13 34,112
117 LABREUCHE JONATHAN DE MOINS DE 30 ANS 3:04:44 0:19:16 34,103
118 PAULY LUC 30 A 39 ANS 3:04:49 0:19:21 34,088
119 LETURQUE THOMAS DE MOINS DE 30 ANS 3:04:53 0:19:25 34,076
120 LE BON FLORENT DE MOINS DE 30 ANS 3:04:58 0:19:30 34,06
121 COLIN RAPHAEL DE 50 A 59 ANS 3:05:05 0:19:37 34,039
122 LAMBRUSCHINI FLORIAN DE MOINS DE 30 ANS 3:05:10 0:19:42 34,023
123 APPEL NICOLAS DE MOINS DE 30 ANS 3:05:17 0:19:49 34,002
124 HERVIER THIERRY 30 A 39 ANS 3:05:23 0:19:55 33,984
125 RICCO OLIVIER 30 A 39 ANS 3:05:29 0:20:01 33,965
126 GUERIN ERIC DE 40 A 49 ANS 3:05:36 0:20:08 33,944
127 WITZEL JEAN FRANCOIS 30 A 39 ANS 3:05:45 0:20:17 33,917
128 WOJTAL PHILIPPE DE 40 A 49 ANS 3:05:51 0:20:23 33,898
129 GRANJEAN BENOIT DE 40 A 49 ANS 3:05:57 0:20:29 33,88
130 MOUCHET DAMIEN DE 40 A 49 ANS 3:06:03 0:20:35 33,862
131 MERANDI BIAGO DE 40 A 49 ANS 3:06:09 0:20:41 33,844
132 ROSER GILLES 30 A 39 ANS 3:06:13 0:20:45 33,832
133 BAUER DAVID 30 A 39 ANS 3:06:48 0:21:20 33,726
134 DROUARD YANNICK 30 A 39 ANS 3:07:24 0:21:56 33,618
135 PECH GERARD DE 50 A 59 ANS 3:07:31 0:22:03 33,597
136 HADOUX LUC DE 50 A 59 ANS 3:07:40 0:22:12 33,57
137 PEREIRA ANTONIO DE 50 A 59 ANS 3:07:48 0:22:20 33,546
138 BOEHM FRANCK DE 40 A 49 ANS 3:07:55 0:22:27 33,525
139 CAUSERET ERIC DE 40 A 49 ANS 3:08:04 0:22:36 33,499
140 GUILLAUD PATRICK DE 50 A 59 ANS 3:08:09 0:22:41 33,484
141 MURER JEAN PAUL DE 59 A 69 ANS 3:08:15 0:22:47 33,466
142 DA SILVA SANTOS JOAQUIM DE 40 A 49 ANS 3:08:20 0:22:52 33,451
143 CARO STEPHANE 30 A 39 ANS 3:08:26 0:22:58 33,434
144 LALLEMAND ERIC DE 40 A 49 ANS 3:08:32 0:23:04 33,416
145 SENARDIERE JOSEPH DE 40 A 49 ANS 3:08:37 0:23:09 33,401
146 ADAM SYLVAIN 30 A 39 ANS 3:08:42 0:23:14 33,386
147 CHANONIER THIBAULT DE MOINS DE 30 ANS 3:08:47 0:23:19 33,372
148 FEBVRE J CHRISTOPHE 30 A 39 ANS 3:08:52 0:23:24 33,357
149 BETTON PHILIPPE DE 40 A 49 ANS 3:08:57 0:23:29 33,342
150 JOESSEL FRANCIS DE 40 A 49 ANS 3:09:01 0:23:33 33,33
151 THOMAS JEAN MARIE DE 40 A 49 ANS 3:09:07 0:23:39 33,313
152 REGNER LIONEL 30 A 39 ANS 3:09:11 0:23:43 33,301
153 PHILIPPE GERARD DE 40 A 49 ANS 3:09:17 0:23:49 33,283
154 CHAPELLE J LUC DE 50 A 59 ANS 3:09:22 0:23:54 33,269
155 MASSET FRANCIS DE 50 A 59 ANS 3:09:28 0:24:00 33,251
156 DELACOTE OLIVIER DE 40 A 49 ANS 3:09:32 0:24:04 33,24
157 CHARPIER WILLIAM DE 50 A 59 ANS 3:09:56 0:24:28 33,17
158 DASLE FABRICE DE 40 A 49 ANS 3:10:02 0:24:34 33,152
159 LUSQUE THIERRY DE 50 A 59 ANS 3:10:08 0:24:40 33,135
160 FOMBARON JEROME 30 A 39 ANS 3:10:16 0:24:48 33,111
161 HUBER PATRICK DE 40 A 49 ANS 3:10:21 0:24:53 33,097
162 CABANSKI ROMAIN DE 40 A 49 ANS 3:10:29 0:25:01 33,074
163 BRZOZOWSKI JEAN DE 50 A 59 ANS 3:10:36 0:25:08 33,054
164 DUCHENE ERIC DE 40 A 49 ANS 3:10:42 0:25:14 33,036
165 BELIN LAURENT 30 A 39 ANS 3:11:00 0:25:32 32,984
166 MENU RAPHAEL DE MOINS DE 30 ANS 3:11:29 0:26:01 32,901
167 MOLINARI ANTHONY DE MOINS DE 30 ANS 3:12:31 0:27:03 32,724
168 SEQUIN LAURENT 30 A 39 ANS 3:12:42 0:27:14 32,693
169 LACHAIZE EMMANUEL 30 A 39 ANS 3:12:49 0:27:21 32,674
170 OLIVEIRA CARLOS 30 A 39 ANS 3:12:54 0:27:26 32,659
171 POIROT THIERY DE 40 A 49 ANS 3:13:13 0:27:45 32,606
172 CRE GILBERT DE 50 A 59 ANS 3:13:39 0:28:11 32,533
173 MONFERRINI MARC DE 40 A 49 ANS 3:14:42 0:29:14 32,357
174 DEFRANOUX LOIC 30 A 39 ANS 3:14:49 0:29:21 32,338
175 GUILLAOUIC PATRICK DE 50 A 59 ANS 3:15:08 0:29:40 32,286
176 WEIN LAURENT DE MOINS DE 30 ANS 3:15:14 0:29:46 32,269
177 GUINET OLIVIER DE 40 A 49 ANS 3:15:20 0:29:52 32,253
178 PRZYBYLSKI STEPHANE DE MOINS DE 30 ANS 3:17:13 0:31:45 31,945
179 MAGNIEN MANU 30 A 39 ANS 3:17:21 0:31:53 31,923
180 KOCHER YVES DE MOINS DE 30 ANS 3:17:37 0:32:09 31,88
181 MICLO SYLVIE DE PLUS DE 40 ANS 3:17:46 0:32:18 31,856
182 DOMINGUES FILIPE DE 40 A 49 ANS 3:17:55 0:32:27 31,832
183 HILAIRE PATRICE 30 A 39 ANS 3:18:23 0:32:55 31,757
184 FIOT PATRICK DE 50 A 59 ANS 3:18:32 0:33:04 31,733
185 SECLIER ALAIN DE 40 A 49 ANS 3:18:40 0:33:12 31,711
186 LOUTON THIERRY DE 40 A 49 ANS 3:19:43 0:34:15 31,545
187 THOMAS JULIEN DE MOINS DE 30 ANS 3:19:50 0:34:22 31,526
188 PAQUOT THIERY DE 40 A 49 ANS 3:19:56 0:34:28 31,511
189 LE NEURES CHRISTOPHE DE 40 A 49 ANS 3:21:18 0:35:50 31,297
190 BILLING J PAUL DE 50 A 59 ANS 3:21:24 0:35:56 31,281
191 BRASSEUR HENRIETTE DE 50 A 59 ANS 3:22:00 0:36:32 31,188
192 DITTEL FRANCK 30 A 39 ANS 3:22:04 0:36:36 31,178
193 VALLON THIERRY DE 50 A 59 ANS 3:22:10 0:36:42 31,162
194 POIROT MICHEL DE 50 A 59 ANS 3:22:16 0:36:48 31,147
195 MAION GERARD DE 50 A 59 ANS 3:22:39 0:37:11 31,088
196 LARCHER STEPHANE DE 40 A 49 ANS 3:22:55 0:37:27 31,047
197 BATON LUC 30 A 39 ANS 3:23:04 0:37:36 31,024
198 LECLERC FREDERIQ DE 40 A 49 ANS 3:23:13 0:37:45 31,001
199 MAUTERLE GILBERT DE 59 A 69 ANS 3:23:24 0:37:56 30,973
200 GEUDEVERT NICOLAS DE MOINS DE 30 ANS 3:23:34 0:38:06 30,948
201 GREINER JEAN CLAUDE DE 59 A 69 ANS 3:23:44 0:38:16 30,923
202 MARSOT GERARD DE 40 A 49 ANS 3:23:49 0:38:21 30,91
203 GOUHENANT MICHEL DE 40 A 49 ANS 3:24:06 0:38:38 30,867
204 MOUGEL BERNARD DE 50 A 59 ANS 3:24:28 0:39:00 30,812
205 NICO STEPHANE 30 A 39 ANS 3:24:38 0:39:10 30,787
206 COLIN MARIE HELENE DE PLUS DE 40 ANS 3:24:47 0:39:19 30,764
207 COLAS HUBERT DE 59 A 69 ANS 3:24:53 0:39:25 30,749
208 GOUHENANT NOEL DE 40 A 49 ANS 3:25:02 0:39:34 30,727
209 THOMAS GASTON DE 59 A 69 ANS 3:25:09 0:39:41 30,709
210 THOMAS PHILIPPE DE 50 A 59 ANS 3:26:07 0:40:39 30,565
211 GAUDE GERALD * DE MOINS DE 30 ANS 3:26:15 0:40:47 30,545
212 GAUDE MICHEL DE 40 A 49 ANS 3:26:24 0:40:56 30,523
213 SCALA GAETAN DE MOINS DE 30 ANS 3:26:34 0:41:06 30,499
214 BOUCHERET PATRICE DE 50 A 59 ANS 3:26:48 0:41:20 30,464
215 ADIGUZEL ERSIN 30 A 39 ANS 3:26:54 0:41:26 30,449
216 JACOB FREDERIC DE 40 A 49 ANS 3:27:01 0:41:33 30,432
217 DUVAUD MICHEL DE 40 A 49 ANS 3:27:08 0:41:40 30,415
218 FISCHER STEPHANE 30 A 39 ANS 3:27:16 0:41:48 30,396
219 KAERCHER MARTIAL DE 40 A 49 ANS 3:27:21 0:41:53 30,383
220 FERRY ALAIN DE 50 A 59 ANS 3:27:26 0:41:58 30,371
221 TORTERAT FREDERIC DE 40 A 49 ANS 3:27:31 0:42:03 30,359
222 MAILLOCHEAU MICHEL DE 50 A 59 ANS 3:27:42 0:42:14 30,332
223 BLOCH MICHEL DE 40 A 49 ANS 3:27:48 0:42:20 30,318
224 SAUVAGE CYRIL 30 A 39 ANS 3:27:57 0:42:29 30,296
225 GOUHENANT JEROME DE 40 A 49 ANS 3:28:08 0:42:40 30,269
226 CHRISTEL JEAN PAUL DE 50 A 59 ANS 3:28:15 0:42:47 30,252
227 LEPAGE SEVERINE DE MOINS DE 40 ANS 3:28:57 0:43:29 30,151
228 FAURE MARTINE DE PLUS DE 40 ANS 3:30:00 0:44:32 30
229 DEVILLIER JEAN CHRISTOPHE DE MOINS DE 30 ANS 3:30:11 0:44:43 29,974
230 REINHARD J PIERRE DE 50 A 59 ANS 3:31:54 0:46:26 29,731
231 BAGAGLI PATRICE DE 50 A 59 ANS 3:32:14 0:46:46 29,684
232 BOHL JOSE DE 50 A 59 ANS 3:33:47 0:48:19 29,469
233 CARAVATTI DOMINIQUE DE 50 A 59 ANS 3:34:01 0:48:33 29,437
234 BURE CLAUDE DE 59 A 69 ANS 3:34:09 0:48:41 29,419
235 JAVANET ALEXANDRE DE MOINS DE 30 ANS 3:34:22 0:48:54 29,389
236 POIROT YVAN DE 50 A 59 ANS 3:34:28 0:49:00 29,375
237 JAVANET MICHEL DE 50 A 59 ANS 3:34:35 0:49:07 29,359
238 CONRATH DORIAN 30 A 39 ANS 3:34:43 0:49:15 29,341
239 GUENARD OLIVIER 30 A 39 ANS 3:34:48 0:49:20 29,33
240 DIDIER ERIC 30 A 39 ANS 3:34:54 0:49:26 29,316
241 BROVEDANI ANNE DE MOINS DE 40 ANS 3:35:00 0:49:32 29,302
242 BERTRAND JOEL DE 50 A 59 ANS 3:35:44 0:50:16 29,203
243 MOREL REGIS 30 A 39 ANS 3:35:50 0:50:22 29,189
244 REBILLARD J YVES DE 59 A 69 ANS 3:35:59 0:50:31 29,169
245 FORCARD JEAN LUC DE 50 A 59 ANS 3:36:04 0:50:36 29,158
246 PADOX JOEL 30 A 39 ANS 3:36:29 0:51:01 29,102
247 MALBOS VINCENT 30 A 39 ANS 3:36:43 0:51:15 29,07
248 SONRIER FLORENT DE 40 A 49 ANS 3:36:48 0:51:20 29,059
249 SELLAL ANTOINE DE 40 A 49 ANS 3:36:53 0:51:25 29,048
250 BERNOT FABIEN DE 40 A 49 ANS 3:36:58 0:51:30 29,037
251 GUDEFIN DIDIER DE 50 A 59 ANS 3:37:06 0:51:38 29,019
252 DARD SERGE DE 59 A 69 ANS 3:37:47 0:52:19 28,928
253 KIEFFER CHRISTIAN DE 50 A 59 ANS 3:37:52 0:52:24 28,917
254 THOMAS ALINE DE MOINS DE 40 ANS 3:37:56 0:52:28 28,908
255 PICART NICOLAS 30 A 39 ANS 3:37:59 0:52:31 28,901
256 GIRODON NICOLAS 30 A 39 ANS 3:38:03 0:52:35 28,892
257 THOMAS CHRISTOPHE DE MOINS DE 30 ANS 3:38:07 0:52:39 28,884
258 DURAND PHILIPPE DE 50 A 59 ANS 3:38:16 0:52:48 28,864
259 BEAUMONT FRANCOIS 30 A 39 ANS 3:38:21 0:52:53 28,853
260 VANNESSON DAMIEN 30 A 39 ANS 3:38:24 0:52:56 28,846
261 BADONNEL MICKAEL 30 A 39 ANS 3:38:31 0:53:03 28,831
262 LELKIC JEAN MICHEL 30 A 39 ANS 3:38:37 0:53:09 28,818
263 RISLIG ALBAN 30 A 39 ANS 3:38:42 0:53:14 28,807
264 FILIOL JEAN MARC DE 50 A 59 ANS 3:38:47 0:53:19 28,796
265 MANSUY FLORENCE DE MOINS DE 40 ANS 3:39:13 0:53:45 28,739
266 MANSUY PIERRE DE 40 A 49 ANS 3:39:18 0:53:50 28,728
267 DELLA BONA ALDRIC DE MOINS DE 40 ANS 3:39:35 0:54:07 28,691
268 ORS ERIC DE 40 A 49 ANS 3:39:51 0:54:23 28,656
269 BOES NADIA DE PLUS DE 40 ANS 3:41:36 0:56:08 28,43
270 ROLIN JEROME DE MOINS DE 30 ANS 3:41:51 0:56:23 28,398
271 LARERE JEAN PIERRE DE 50 A 59 ANS 3:43:08 0:57:40 28,234
272 KIENTZY PHILIPPE DE 50 A 59 ANS 3:44:02 0:58:34 28,121
273 THIRION JOEL DE 59 A 69 ANS 3:44:23 0:58:55 28,077
274 BARASSI CHRISTOPHE DE 40 A 49 ANS 3:44:35 0:59:07 28,052
275 SEURAIN HERVE DE 40 A 49 ANS 3:48:04 1:02:36 27,624
276 BEAUDRY VINCENT 30 A 39 ANS 3:48:25 1:02:57 27,581
277 BRETIN THIERRY DE 40 A 49 ANS 3:50:12 1:04:44 27,368
278 POIROT SEBASTIEN DE MOINS DE 30 ANS 3:50:33 1:05:05 27,326
279 SCHUH FERNAND DE 50 A 59 ANS 3:50:41 1:05:13 27,31
280 MATHIEU JEAN YVES DE 40 A 49 ANS 3:50:46 1:05:18 27,3
281 GUEYE PATRICK DE 50 A 59 ANS 3:50:52 1:05:24 27,288
282 QUESNEL OLIVIER 30 A 39 ANS 3:51:30 1:06:02 27,214
283 BOUKINE YANN 30 A 39 ANS 3:51:40 1:06:12 27,194
284 POLESE EMMANUEL 30 A 39 ANS 3:51:49 1:06:21 27,177
285 TROMBINI CYRIL 30 A 39 ANS 3:51:55 1:06:27 27,165
286 BILLOTTE ETIENNE DE 50 A 59 ANS 3:52:03 1:06:35 27,149
287 MASSET MARTINE DE PLUS DE 40 ANS 3:52:10 1:06:42 27,136
288 RICHARD REGIS DE 50 A 59 ANS 3:52:20 1:06:52 27,116
289 SIMONET STEPHANE DE 40 A 49 ANS 3:52:25 1:06:57 27,106
290 PICCOLI CATHERINE DE PLUS DE 40 ANS 3:52:31 1:07:03 27,095
291 KLOTZ PASCALE DE PLUS DE 40 ANS 3:52:41 1:07:13 27,075
292 COMESSE FRANCK DE 40 A 49 ANS 3:52:47 1:07:19 27,064
293 MARCHAL OLIVIER DE 40 A 49 ANS 3:52:57 1:07:29 27,044
294 DEBANO LAURENT DE 40 A 49 ANS 3:53:53 1:08:25 26,937
295 LAGLER ANTHONY 30 A 39 ANS 3:59:03 1:13:35 26,354
296 LAGLER EMMANUEL DE 40 A 49 ANS 3:59:38 1:14:10 26,29
297 LIEBROCK LAURENT DE 40 A 49 ANS 4:00:43 1:15:15 26,172
298 PERRY PASCAL DE 40 A 49 ANS 4:02:01 1:16:33 26,031
299 WOELFFEL LUDOVIC 30 A 39 ANS 4:02:09 1:16:41 26,017
300 RICHARD THIERRY DE 40 A 49 ANS 4:06:35 1:21:07 25,549
301 CLERJEAU LAURENT 30 A 39 ANS 4:16:00 1:30:32 24,609
302 VEDRENNE REMY DE 50 A 59 ANS 4:17:14 1:31:46 24,491
303 CORNEVEAUX GILBERT DE 50 A 59 ANS 4:22:02 1:36:34 24,043
304 GROSJEAN LAURENT DE 40 A 49 ANS 4:23:05 1:37:37 23,947
305 GINDELE DANIEL DE 40 A 49 ANS 4:23:14 1:37:46 23,933
306 LE GALL CHRISTINE DE PLUS DE 40 ANS 4:28:15 1:42:47 23,486
307 CORONA LALLEMENT ISABELLE DE PLUS DE 40 ANS 4:31:37 1:46:09 23,194
308 THOMAS-VOIRY MARIE HELENE DE PLUS DE 40 ANS 4:31:49 1:46:21 23,177
309 MARCHINI LOUIS S DE PLUS DE 69 ANS 4:32:21 1:46:53 23,132
310 WURTZ COLETTE DE PLUS DE 40 ANS 4:33:29 1:48:01 23,036
311 GARNIER RICHARD DE 50 A 59 ANS 4:34:13 1:48:45 22,975
312 MOZER JEAN LUC DE 50 A 59 ANS 4:35:12 1:49:44 22,892
313 JACQUEMIN ROBERT S DE PLUS DE 69 ANS 4:49:46 2:04:18 21,742
314 ADAM GUILLAUME DE MOINS DE 30 ANS 4:49:57 2:04:29 21,728
315 VINCENT ODETTE DE PLUS DE 40 ANS 4:56:24 2:10:56 21,255
316 MARTINS FRANCOIS DE 59 A 69 ANS 4:57:50 2:12:22 21,153
317 SEGAUX SABINE DE PLUS DE 40 ANS 5:09:37 2:24:09 20,348

Na górę 









Na górę  
 Strefa prywatna   Prawa autorskie-Copyright: Ciśnijcie tu żeby przeczytać!